14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner hekim işe almak için dikkat edilmesi gerekenler

Hayvan tıp alanında kariyer kurma yönünde hayvanlar daha adil bir sevme alır, ayrıca birçok Bilimler ve ne kadar ilgili oldukları hayvanların yanı sıra ortaya gibi duygular sorunları gidermek için kenara yeteneği bir anlayış gerektirir. Örneğin, o kim bir yaralı hayvan görünce ağlamak, bu kariyer büyük olasılıkla doğru kursu sizin için değil. Böylece insanlar kim dont'beğenmek-e hayvanlar dokunma veya ellerini kirli olsun birçok diğer hayvan ile ilgili kariyer seçenekleri kullanılabilir düşünebilirsiniz hayvan Tıp işler de çok yakışıklı olmak eğilimindedir.

Çoğu veterinerler, alternatif tıp veterinerler, zookeepers, veteriner teknisyenleri, yaban hayatı rehabilitasyon, hayvan behaviorists ve hayvan terapistler arka plan eğitim ve bilim yanı sıra özel okul için tutku bir çeşit bulunmamaktadır. Veterinerler durumunda onlar Amerika Birleşik Devletleri Konseyi eğitim, Amerikan veteriner Tıp Derneği (travma) tarafından belirlenen Akreditasyon standartlarını karşılayan 30 okullara yakın birine katılmak zorundadır. Bu okullarda geçen bir genellikle uzman Tıp okulları için gereken standart testlerin yanı sıra, bir önkoşul olarak akredite bir dört yıllık kolej lisans gerektirir. Bir doktor, veteriner ilaçları (d.v.m. veya v.m.d.) aldıktan sonra onlar da çalışmak istedikleri devlet pratikte bir lisans almanız gerekir.

Veteriner teknisyenleri veterinerler almaya kadar okullaşma olmayabilir süre onlar hala kritik rolleri hayvan bakımı hayati görevleri gerçekleştirmek için lisanslı veterinerler rehberliğinde çalışma oynamaktadır. Onlar da Amerikan veteriner Tıp Derneği (travma tarafından) akredite veteriner teknisyeni programı sunan bu durumda bir özel okullara devam gerekir. Teknisyen olmanın yolu da externship, preceptorship veya practicum şeklinde klinik, uygulamalı bir deneyim gerektirir. En devletler de alıp, State Board of veteriner tıbbi sınav testi geçmek veteriner teknisyenleri gerektirir ve onlar da bazen veteriner teknisyeni Ulusal sınavı geçmek için gerekli olabilir.

Holistik Tıp alternatif tıp veterinerler odaklanmak, ancak onların eğitim arka plan çok aynı bu garden-variety veterinerler olarak başlar. Nerede onlar farklı otlar, akupunktur, Homeopati ve hatta veteriner Şiroterapi bakımı içinde çalışmadır. Bu sub-specialties tüm yaygın olarak uygulanan önce incelenmektedir ve birçok alternatif tıp veterinerler de Amerikan Holistik Veterinerlik Derneği üyesi ve veteriner homeopati Akademi'aracılığıyla sertifikalı.

Araştırma veterinerler, hatta bazen Veterinerlik alanında görenler öğretim sınıf ayarında çoğu kez bulunabilir. Araştırma veterinerler nerede farklı, onlar sadece hayvan aynı zamanda insan sağlığı sorunlarına odaklanmak olduğunu. Biyomedikal Araştırma araştırma veterinerler başka bir kariyer yoludur.

Yaban hayatı rehabilitasyon hayvan Tıpta ilgilenenler için bir seçenek olarak, Biyoloji ve hayvan anatomisi gerçek dünya ayarında karıştırır. Her ne kadar birçok yaban hayatı rehabilitasyon veterinerler olmayan, genellikle olman tedavinin bir ders çizelgesi ve hayvan travma kurtarma işlemine yardımcı olmak için veterinerler çalışırlar. Birçok yaban hayatı rehabilitasyon Ulusal Yaban hayatı rehabilitasyon Derneği ve uluslararası yaban hayatı rehabilitasyon Konseyi'ne ait ve bunların çalışma, sadece bu durumda bulunan hayvanlara özgü lisans devlet lisanslı gerekmektedir.

Genellikle hayvan dünya psikolog baktı, hayvan behaviorists hayvanlar düşünüyorum ve hissediyorum, hayvan fizyolojisi ve davranış dedi hayvanlar hakkında varsayımlar yapmak ve bazı durumlarda belirli davranışları gözlemleyerek odaklanmaktadır. Hayvan behaviorists hayvan çalışmaları, Biyoloji ve Anatomi, kapsamlı eğitim ihtiyacı olarak araştırma deneyimi. Lisans derecesine yönelik bir hayvan davranışçı, Biyoloji, Mikrobiyoloji ya da ekoloji bir konsantrasyon ile minimum gereksinimi var. Bazı da hayvan davranışı topluma ait ve onlar aracılığıyla uygulanan hayvan davranışı sertifikalıdır. (Bazen, Veterinerler Hayvan davranışı, bir veteriner derecesi, altında bir veteriner davranışçı gözetimi ve veteriner davranış, kurulu onaylı veteriner davranışçı bir Amerikan Koleji olmak için bir sınav geçen iki yıllık İkameti gerektiren uzmanlaşmak seçin.

Hayvan fizik tedavi başka bir kariyer seçeneği olarak, Şiroterapi Bakımı ve fiziksel yaralanma veya hastalık gibi kronik yönetme hayvanları kurtarma amacıyla terapi birleştirir. Hayvan fiziksel terapistler genellikle köpek rehabilitasyon, sertifikalı veya başka çalışma ve lisanslı fiziksel terapistler, hayvanların tedavisinde uzmanlaşmış olur. Bu meslek, bir master derecesi hayvanlar bir vurgu ile fizik tedavi gerektirir. Ayrıca devlet li geçmelidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari