14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner Hekim Teknikerleri

Veterinerler ve diğer sağlık profesyonelleri arasında birçok farklar vardır. Yeni başlayanlar için veterinerler mevcut en fedakar profesyonellerin bazıları. Onlar çok zaman ve zor işi hekimler sadece put forth çünkü potansiyel gelir tipik olarak önemli olan bir hekim olmasa da onlar hayvanlar ile çalışma keyfini çıkarın. Birçok kişi ancak bilmiyorum şey veterinerler % 80'i yakın yalnız veya grup yöntemler istihdam edilir. Bu perspektif içine koymak için veterinerler yüksek oranda hekimlerin meslek.

Engellilik gelir koruma ihtiyacı, profesyonel ama özellikle de kendini herhangi bir formu ile yüksektir. Bu bir adım atmaya, bir veteriner hekim mesleki görevleri zorlu, benzersiz ve çok özel. Özellikle hasta muayene, ameliyat ya da her ikisine odaklanmak olsun, teşhis ve tedavi hayvanlar yeteneğiniz sizin en büyük finansal varlık ve korumaya değer.

Bir yaralanma veya hastalık hiç size işin dışında - özellikle doğru dışarı-in veteriner Okulu, hala genç ve büyük sağlık koyacağız ki hayal etmek çok zordur. Ancak bugün işgücü girmek 1 de 7 kişi 5 yıldan fazla bir süre boyunca kendi kariyer (komisyon engeli tablosu, 1998) devreden bekleyebilirsiniz talihsiz gerçektir.

İstihdam ediliyor, birçok yarar ama aynı zamanda birçok ek sorumluluklar vardır. Veterinerler gibi çok sayıda meslek olduğundan, sakatlık gelir sigortası için bunları sağlamak için onların işverene bağlı lüks yoktur. Bunun yerine gelir, onların aile ve geleceği koruma sorumluluğu kendileri tartılır. Kalite Engellilik sigorta poliçesi satın sadece bir veteriner-ebilmek yapmak en mali sorumlu şeylerden biri olabilir.

A hayvan hastalıklarıyla ilgili, ihtiyaç ve benzersiz uzmanlık en iyi koruyan bir Engellilik sigorta poliçesi seçmek önemlidir. Bunu yapmanın en iyi yolu gelir koruma odaklanmış deneyimli bir danışman ile ortaklık gereğidir. Birisi olan birincil odak Engellilik sigorta ise, bir veteriner ve Seçenekler ihtiyaçlarını anlamaya artacaktır, travma ile sunulan dahil olmak üzere ve bu doğrudan bir sigorta taşıyıcı teklif etti.

Belki bir veteriner göz önünde bulundurulacak iki en önemli hükümleri toplam özürlülük tanımı ve kalıntı özürü faydaları vardır.

Zor iş, zaman ve özveri niş hizmetine çok büyük miktarda gerektiren herhangi bir meslek için korumak ve o kadar benzersiz ve değerli kılan korumak önemlidir. Toplam özürlü "Saf" kendi meslek tanımı tam olarak yapabilirsiniz. Bile kutlamasından başka bir meslekte istihdam edilen toplam özürlülük olarak yetersizlik, meslek, malzeme görevleri gerçekleştirmek için bu tanım düşünüyor. Diğer bir deyişle, artık bir veteriner malzeme görevleri gerçekleştirmek edebiliyoruz, başka bir sıfatla çalışıyorsanız bile tam aylık parası alırsınız.

Veterinerler için özellikle olanlar istihdam, düşünmeye eşit derecede önemli bir yararı için kısmi bir özürü faydaları öder kalan engelliler yararına olduğunu. Tüm uzun vadeli Engellilik İddiaları % 80-90 bir hastalığa neden ve çoğu hastalıklar gecede görünmez beri/bir sakatlık iddia başlamak veya kısmi özürlü talep ile sona ki olasıdır. Basit görünebilir, ancak bu başka bir sigorta taşıyıcı sunulan en detaylı ve çok yönlü yararları biridir. Bu dikkatlice gözden geçirin ve bak önce kısmi faydaları, ödeme için toplam bir sakatlık gerektirmeyen bir kalıntı yarar ilkesi için yalnızca faydaları ödemek gelir kaybına gerektirir ve işe döndükten sonra sonucunda oluşan gelir kaybına kısmi parası ödemek devam edecek, tam parası dönemi için.

Michael Bay sigorta danışmanları ve Engellilik gelir uzmanı sahibidir. Engellilik gelir uzman Bay sigorta danışmanları, sizin ve ailenizin gelir koruma konusunda doğru karar yapımında yardımcı olabilir. 1-800-817-4522 Bugün arayın veya veteriner sakatlık sigortası ek bilgileri gözden geçirin. Biz bir stressiz ve Basitleştirilmiş sürecinden anlama, karşılaştırma ve sonuçta gereksinimlerinize uygun bir Engellilik sigorta poliçesi satın walk. Genç veterinerler için bizim yeni Engellilik sigorta Buyer's Guide, genç hekimler ve veterinerler yararı sağlayacak şekilde tasarlanmış ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari